UNOHDITKO TIETOSI?

LUO TUNNUKSET

Cobra Wehrmacht

(6 tuotearviota)

280.00

 • 38
 • 39
 • 40
 • 41
 • 42
 • 43
 • 44
 • 45
 • 46
 • 47
 • 48
Poista
tuotetunnus (SKU) Cobra-Wehrmacht-Bootsi (Tuote)Osastot: , , ,

Kuvaus

Cobra Wehrmacht

Nämä uniikit Wehrmacht-bootsit ovat uskomattoman kestävät. Bootseissa on ainutlaatuinen muotoilu kärjessä, minkä ansiosta varpailla on enemmän tilaa ja bootsit ovat entistä mukavammat ja paremmat jalkaan. Wehrmachtit on valmistettu parhaista saatavilla olevista nahoista ja materiaaleista.

Todella vahvarakenteinen bikeri, joka on varteenotettava vaihtoehto perinteisille pyöräsaappaille. Teemme saappaasta mahdollisimman kestävän 2.2mm rasvanahasta nahkavuorilla ja öljynkestopohjilla. Kantapääkovikkeet eli kapit, jotka ovat saappaan lähes tärkein osa, ovat lähes kaikissa myytävissä tuontibikereissa luvattoman heikkoja. Laitamme kapit tähän malliin kaksinkertaisena, eli jos meidän nykyisissä bikereissä ne kestävät 10-15vuotta, Wehrmachtissa ne kestävät ikuisesti. Tällä haluamme näyttää, että vielä Suomessa pystytää valmistamaan saappaita, jossa hinta ja laatu kohtaavat.

T. Suutari P. Lahti

6 arviota tuotteelle Cobra Wehrmacht

 1. Jouni.K.

  Vuosia pelkissä saappaissa marssineena voin sanoa että viikon käytön jälkeen ensivaikutelma on mahtava! Kevyet, jämäkät ja mukavat. Ainoa hiertävä kohtakin on varren yläreuna, se pehmennee äkkiä. Pohja on läpitikattu, joten sitä ei ehkä tarvitse itse liimata kuukauden jälkeen kiinni kuten kaikissa liimapohjaisissa kengissä, kuviointi on standardia, kumiseos on senverran pehmeää että pitää jonkinverran. Työnjälki on siistiä, ja rasvanahka hyvää. Kovikkeet varpaissa ja kantapäässä ovat tosiaan jäykkää tavaraa. Pohjienliimailut poislukien, on edelliset saappaat hävitetty parissa vuodessa tikkausten repeiltyä ja nahkojen puhkikuluttua. Jos nämä 3 vuotta pysyvät kasassa niin ostanen uudet samanlaiset. Niin, siis minähän olen jalkamies enkä motoristi, joten käyttö on sen mukaista.

 2. Mika J.

  Aivan mahtawat bikerit sillä ne tuntuu jalassa hyvältä ja näyttävät todella laadukkailta! Kyllä näillä kengillä on ilo kävellä missä vain. 🙂 Kiitos, suutari Pekka Lahti.

 3. Antti K.

  Erinomaiset kengät. Ollut muutaman vuoden käytössä ja kohta pitänee pohjat uusia. Muokkaantuu jalkaan hitaanlaisesti, kun on niin paksua nahkaa. Sitten kun on muodossa, niin jo on kiva kävellä tai ajella. Fiiliksellä voisin arvioida että nämä kestävät yli vuosikymmenen ihan tosta vaan.
  Suosittelen erityisen lämpimästi, parhaat saappaat joita olen jaloissani pitänyt.

 4. Sami

  Todellakin tyytyväinen näihin ja myös toisiin Bootfactoryn kenkiin jotka minulla on. Voi sanoa että jopa vähän ylpeä näistä molemmista… Maksan mielellään laadusta ja siitä että saan muuta kuin kertakäyttötavaraa kuten nykyään vähän joka asiassa on! Hienoa Bootfactory!!

 5. Antti K.

  Täydennetään tuota aikaisempaa arviota; nyt monen vuoden jälkeen (yli 8) saappaat ovat edelleen iskussa ja kestävät varmasti vielä toisen yhtä pitkän rupeaman. Olen myös pitänyt näitä jalassa erityisen reippaasti.

 6. P.K.

  Muutamien halpisbootsien jälkeen päätin viimein satsata kunnon bootseihin, ja ei kyllä kaduta pätkääkään. Laatu on aivan ylivoimaista, kun vertaa edellisiin tekeleisiin, sekä materiaalien, että työn jäljen suhteen. Ja onhan nämä äärimmäisen tylyn näköisetkin. Kärkiraudat ovat vähän niin kuin piste iin päälle.
  Suosittelen. Ostakaa ihmeessä laatua, niin ei tarvitse kerran vuodessa uusia kenkiä hommata.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Jos sinulla on hankaluuksia löytää jalkoihisi sopivia kenkiä, valmistamme ne erikseen mittatilauksesta. Tavoitteenamme on tehdä asiakkaalle kengät, jotka ovat paitsi mukavat käytössä, myös näyttävät hyvältä ja ovat käyttäjälleen mieluisat.

Yleisimpiä syitä mittatilauskenkien tarpeeseen ovat leveät ja rintavat jalat, vaivasenluut, paksut tai hoikat nilkat tai pohkeet, tai keskenään eri kokoiset jalat. Tilauskenkien hintaan vaikuttavat valittujen materiaalien lisäksi kaikki muutokset, joita joudumme tekemään kenkien kaavoihin ja lesteihin.

Ortopedisiin jalkineisiin tehdään usein paljon muutoksia verrattuna perusmalleihimme, ja yleensä valmistammekin ensin sovituskengän, jonka avulla varmistamme varsinaisten kenkien sopivuuden. Tässä vaiheessa kuuntelemme asiakkaan toiveita ja teemme tarvittavat muutokset varsinaisiin kenkiin.
Mittatilauskenkiä valmistettaessa otamme huomioon mahdolliset tukipohjalliset tai muut käytössä olevat jalkatuet.

Mittataulukon avulla jalan koon määrittäminen on helpompaa.

 

 

TOP

Arvostelut

Boot Factory Oy

Arvostelut

Sami

TrustPilot
Ostin Hienot ja hyvälaatuiset kunnon paksua nahkaa olevat Cobra bikerit joihin olen erittäin tyytyväinen!! Toimitus oli myös nopea. Halusin myös tukea kotimaista käsityötä

Otto

TrustPilot
Tilasin bootsit postimyynnillä kotiin. Tämä osottautui kuitenkin huonoksi ratkaisuksi. Seuraavaksi väärän kokoisia kenkiä palauttamaan liikkeeseen ja sovittamaan uusia tilalle. Vanhoilla kengillä olin kävellyt ulkona, joten jouduin vaihdossa maksamaan pohjan vaihdon vanhoihin kenkkiin. Palvelu ja asiantuntemus pitäjänmäen liikkessä erinomaista. Bootsit hiertivät alkuun paljon. Nyt niitä jo kuukausia käyttäneenä voin todeta, etten ole parempia kenkiä koskaan omistanut. Tulen varmasti asioimaan liikkessä tulevaisuudessa.

Harri S.

TrustPilot
Nopea, laadukas ja hieno.

Tuija M.

TrustPilot
Laadukkaat tuotteet, hyvä asiakaspalvelu ja nopea toimitus.

Risto A.

TrustPilot
Tilaus hoitui nopeasti vaikka postilakko varmaan oli hankaloittamassa. Ja saappaat (Sendrat) ovat hyvät ja sopivat. Ennen tilausta kyselin valisemani mallin vertaamista jo omistamaani Sendran malliin koon suhteen.

Topi H.

TrustPilot
Kaupanteko on helppoa ja palvelu on ystävällistä,ja toimitus nopea.

Petri T.

TrustPilot
Laatutyötä, myös yksilölliset mitat huomioidaan mittatilaustyönä. Meni jonkin aikaa ennenkuin löysin tämän firman. Kysyin Mikkelin Graanin suutarilta, joka kertoi mistä saan kunnolliset bootsit. Ohjeet netissä mittojen ottoon, ja muutenkin selkeä sivusto. Nopea toimitus! Maksujärjestelyt mahdollisia. Suosittelen lämpimästi! Nimimerkillä, laatua janoava.

Esa U.

TrustPilot
Nopea toimitus. Tuote laadukas niin kuin luvattu.

Mr A

TrustPilot
Nopea toimitus ja hyvät tuotteet

Jussi

TrustPilot
Vuosien saatossa on tullut muutamat bootsit/maiharit/bikerit hankittua bootfactorista ja nyt ensimmäisen kerran verkkokaupan kautta.Samaa vanhaa tuttua laatua ja kestää oikein hoidettuna pitkään, nytkin tuossa jokunen pari valmiina radalle.Tuolla on kaupat täynnä muutaman kympin ja vähän kalliimpiakin kiina-jalkineita jotka itse asiassa tulevat lyhyen käyttöikänsä takia paljon kalliimmaksi.Laatu kunniaan ja rispektiä sen tekijöille!