FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

SALE!

Sendra 4880 Britnes Flo Marron Evolution Tang

310.00 260.00

   Clear
   SKU: Sendra 4880 Categories: , ,

   Description

   Sendra 4880 Britnes Flo Marron Evolution Tang

   Sendran ruskea Biker-bootsi.

    

   Additional information

   Koko

   , , , , , , ,

   Merkki

   Väri

   Reviews

   There are no reviews yet.

   Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

   Jos sinulla on hankaluuksia löytää jalkoihisi sopivia kenkiä, valmistamme ne erikseen mittatilauksesta. Tavoitteenamme on tehdä asiakkaalle kengät, jotka ovat paitsi mukavat käytössä, myös näyttävät hyvältä ja ovat käyttäjälleen mieluisat.

   Yleisimpiä syitä mittatilauskenkien tarpeeseen ovat leveät ja rintavat jalat, vaivasenluut, paksut tai hoikat nilkat tai pohkeet, tai keskenään eri kokoiset jalat. Tilauskenkien hintaan vaikuttavat valittujen materiaalien lisäksi kaikki muutokset, joita joudumme tekemään kenkien kaavoihin ja lesteihin.

   Ortopedisiin jalkineisiin tehdään usein paljon muutoksia verrattuna perusmalleihimme, ja yleensä valmistammekin ensin sovituskengän, jonka avulla varmistamme varsinaisten kenkien sopivuuden. Tässä vaiheessa kuuntelemme asiakkaan toiveita ja teemme tarvittavat muutokset varsinaisiin kenkiin.
   Mittatilauskenkiä valmistettaessa otamme huomioon mahdolliset tukipohjalliset tai muut käytössä olevat jalkatuet.

   Mittataulukon avulla jalan koon määrittäminen on helpompaa.

    

    

   TOP

   Arvostelut

   Boot Factory Oy

   Arvostelut

   Sami

   TrustPilot
   Ostin Hienot ja hyvälaatuiset kunnon paksua nahkaa olevat Cobra bikerit joihin olen erittäin tyytyväinen!! Toimitus oli myös nopea. Halusin myös tukea kotimaista käsityötä

   Otto

   TrustPilot
   Tilasin bootsit postimyynnillä kotiin. Tämä osottautui kuitenkin huonoksi ratkaisuksi. Seuraavaksi väärän kokoisia kenkiä palauttamaan liikkeeseen ja sovittamaan uusia tilalle. Vanhoilla kengillä olin kävellyt ulkona, joten jouduin vaihdossa maksamaan pohjan vaihdon vanhoihin kenkkiin. Palvelu ja asiantuntemus pitäjänmäen liikkessä erinomaista. Bootsit hiertivät alkuun paljon. Nyt niitä jo kuukausia käyttäneenä voin todeta, etten ole parempia kenkiä koskaan omistanut. Tulen varmasti asioimaan liikkessä tulevaisuudessa.

   Harri S.

   TrustPilot
   Nopea, laadukas ja hieno.

   Tuija M.

   TrustPilot
   Laadukkaat tuotteet, hyvä asiakaspalvelu ja nopea toimitus.

   Risto A.

   TrustPilot
   Tilaus hoitui nopeasti vaikka postilakko varmaan oli hankaloittamassa. Ja saappaat (Sendrat) ovat hyvät ja sopivat. Ennen tilausta kyselin valisemani mallin vertaamista jo omistamaani Sendran malliin koon suhteen.

   Topi H.

   TrustPilot
   Kaupanteko on helppoa ja palvelu on ystävällistä,ja toimitus nopea.

   Petri T.

   TrustPilot
   Laatutyötä, myös yksilölliset mitat huomioidaan mittatilaustyönä. Meni jonkin aikaa ennenkuin löysin tämän firman. Kysyin Mikkelin Graanin suutarilta, joka kertoi mistä saan kunnolliset bootsit. Ohjeet netissä mittojen ottoon, ja muutenkin selkeä sivusto. Nopea toimitus! Maksujärjestelyt mahdollisia. Suosittelen lämpimästi! Nimimerkillä, laatua janoava.

   Esa U.

   TrustPilot
   Nopea toimitus. Tuote laadukas niin kuin luvattu.

   Mr A

   TrustPilot
   Nopea toimitus ja hyvät tuotteet

   Jussi

   TrustPilot
   Vuosien saatossa on tullut muutamat bootsit/maiharit/bikerit hankittua bootfactorista ja nyt ensimmäisen kerran verkkokaupan kautta.Samaa vanhaa tuttua laatua ja kestää oikein hoidettuna pitkään, nytkin tuossa jokunen pari valmiina radalle.Tuolla on kaupat täynnä muutaman kympin ja vähän kalliimpiakin kiina-jalkineita jotka itse asiassa tulevat lyhyen käyttöikänsä takia paljon kalliimmaksi.Laatu kunniaan ja rispektiä sen tekijöille!